Somon la grătar cu unt de mărar

Somon la grătar cu unt de mărar
Somonul la grătar cu unt de mărar este un fel principal care servește 4. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă de la Simply Recipes necesită mărar, sare, ulei de măsline extravirgin și lămâie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Somon la grătar cu unt de murături de mărar, Somon la grătar cu unt de mărar de lămâie, și Somon la grătar cu unt de lămâie-mărar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Sare somonul: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
2
Scoateți somonul din frigider și presărați puțină sare peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Lăsați-l să stea la temperatura camerei în timp ce preîncălziți grătarul pentru căldură ridicată și directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Amestecați mărarul cu untul: în timp ce grătarul se încălzește, amestecați mărarul proaspăt cu untul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Grătiți somonul: când grătarul este fierbinte, răzuiți grătarele cu o perie pentru grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Turnați puțin ulei de măsline pe un prosop de hârtie și folosiți clești pentru a șterge grătarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Înveliți somonul în restul de 2 linguri de ulei și așezați, cu pielea în sus, pe grătarele grătarului. Grătiți la foc mare timp de 2-4 minute (în funcție de cât de groase sunt bucățile de somon) netulburate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Întoarceți cu grijă somonul cu o spatulă. Dacă utilizați un grătar pe gaz, reduceți căldura la mediu. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, mutați somonul în partea mai rece a grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Acoperiți-l și grătiți-l încă 3-5 minute, în funcție de cât de bine ați făcut somonul. Somonul trebuie doar gătit când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Serviți: pentru a servi, așezați câteva felii subțiri de lămâie pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
11
Scoateți bucățile de somon de pe grătar (este în regulă dacă pielea se lipește de grătarele grătarului) și așezați-le pe feliile de lămâie. Acoperiți fiecare bucată de somon cu aproximativ o lingură de unt de mărar și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somonul la grătar. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista