Somon la grătar cu unt de citrice

Somonul la grătar cu unt de citrice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și pescatariană are 569 calorii, 34G de proteine, și 48G de grăsime per portie. Dacă aveți fileuri somon tăiat în centru, coajă de lămâie, coajă de tei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Somon la grătar cu salată de citrice-fenicul și Escarole la grătar, Somon De Citrice La Grătar, și Somon La Gratar Cu Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați untul înmuiat într-un bol de amestecare și amestecați până se omogenizează.
Adăugați coaja de lămâie și lime și presărați sare și piper. Se amestecă toate ingredientele până se omogenizează și se amestecă complet.
Așezați o foaie de folie de plastic pe spațiul de lucru.
Răspândiți untul peste folia de plastic și rotiți-l într-un jurnal, răsuciți capetele pentru a sigila.
Se pune la frigider 30 de minute pentru a se răci. Acest lucru vă va oferi o rundă frumos curat de unt la partea de sus pește cu. În mod alternativ, puteți lăsa untul într-un castron mic și dollop untul deasupra peștelui odată ce este la grătar.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Presărați somonul pe ambele părți cu sare și piper. Ungeți grătarele cu un prosop de ceai curat. Grătați somonul timp de 4 minute, apoi răsturnați și gătiți a doua parte timp de încă 4 până la 5 minute.
Transferați pe un platou. Topiți fiecare file cu o felie de unt de citrice în timp ce peștele este încă fierbinte, astfel încât să se topească chiar deasupra.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.