Somon la gratar cu Teriyaki Shiitake ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 356 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $ 7.64 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, arpagic, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Teriyaki de somon la grătar cu sparanghel prăjit și ciuperci shiitake, Somon La Grătar Cu Sos Teriyaki De Casă Și Scallions La Grătar, și Somon Teriyaki La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul. Într-un castron mic, bateți sake-ul cu sosul de soia, zahărul brun și uleiul de susan. Într-o tigaie mare antiaderentă, rezistentă la cuptor, încălziți 2 lingurițe de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați shiitake-ul și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor în pete și fragede, aproximativ 8 minute.
3
Adăugați toate, cu excepția a 1 lingură de amestec de sake și gătiți, amestecând, până când tigaia este uscată și ciupercile sunt glazurate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați ciupercile pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Ștergeți tigaia și încălziți restul de 1 linguriță de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați fileurile de somon și gătiți la foc mare, rotind o dată, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute. Scoateți orice grăsime din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați 1 lingură rezervată din amestecul de sake și întoarceți fileurile pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Fierbeți somonul până când blatul este auriu, ușor glazurat și tocmai gătit, 1 1/2 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
9
Transferați somonul în farfurii și acoperiți cu ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
10
Se presară cu arpagicul tăiat și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.