Somon la grătar cu Teriyaki Shiitake

Somon la grătar cu Teriyaki Shiitake
Somon la gratar cu Teriyaki Shiitake ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 356 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $ 7.64 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, arpagic, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Teriyaki de somon la grătar cu sparanghel prăjit și ciuperci shiitake, Somon La Grătar Cu Sos Teriyaki De Casă Și Scallions La Grătar, și Somon Teriyaki La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Într-un castron mic, bateți sake-ul cu sosul de soia, zahărul brun și uleiul de susan. Într-o tigaie mare antiaderentă, rezistentă la cuptor, încălziți 2 lingurițe de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați shiitake-ul și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor în pete și fragede, aproximativ 8 minute.
3
Adăugați toate, cu excepția a 1 lingură de amestec de sake și gătiți, amestecând, până când tigaia este uscată și ciupercile sunt glazurate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați ciupercile pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
5
Ștergeți tigaia și încălziți restul de 1 linguriță de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați fileurile de somon și gătiți la foc mare, rotind o dată, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute. Scoateți orice grăsime din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați 1 lingură rezervată din amestecul de sake și întoarceți fileurile pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Fierbeți somonul până când blatul este auriu, ușor glazurat și tocmai gătit, 1 1/2 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
9
Transferați somonul în farfurii și acoperiți cu ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
10
Se presară cu arpagicul tăiat și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista