Somon La Grătar Cu Sos Teriyaki De Casă Și Scallions La Grătar

Rețeta somon la grătar cu sos teriyaki de casă și Scallions la grătar ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 760 calorii, 42G de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $5.53 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, somon la grătar, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Somon la grătar cu sos Teriyaki, Somon teriyaki la grătar cu sos Sriracha, și Sos de ciuperci Teriyaki cu somon la grătar.
Instrucțiuni
Cu temperaturile care se încălzesc în toată țara, cine vrea să-și încălzească bucătăria pregătind cina? Introduceți grătarul. Îmi place să-l folosesc pe al meu, nu numai pentru că casa mea nu are aer condiționat, ci și pentru că este un mod delicios și sănătos de a găti o varietate de alimente, de la pește la bizon la legume.După ce tocmai am ieșit dintr-o bonanza de mâncare în Japonia, am murit pentru niște mese curate și sănătoase gătite în casă. Așa că, în timp ce sufeream de jet lag extrem, am rupt niște fripturi minunate de somon wild king la Whole Foods și le-am cărat acasă împreună cu niște scallions, broccoli și cartofi roșii.De obicei, cumpăr pe baza calității ingredientelor, cu doar o idee liberă despre cum voi pregăti mâncarea și apoi aștept inspirația să lovească. Ei bine, a făcut-o aseară și am decis să prăjesc peștele și să-l glazurez cu un sos teriyaki de casă (un sos dulce de soia). De asemenea, am gratar niște scallions și a servit peștele, împreună cu broccoli aburit și cartofi copți acoperit cu suc de lămâie și pimenton.Aceasta a fost cina perfectă de bun venit acasă - ușoară, sănătoasă și delicioasă. Și mai bine, am niște somon rămas pe care îl voi mânca la prânz la o salată de rucola, roșii și castraveți. Acum, dacă aș putea trece peste acest jet lag și să dorm puțin...Somon La Grătar Cu Sos Teriyaki De Casă Și Scallions La Grătar
Timp de gătit 30 de minute
Ingrediente2 fripturi de somonbunch de scallions2 linguri de ulei de măslinesare și pipersos de iaki1 / 2 cană sos de soi2 linguri ulei de susansuc și coajă de 1 lămâie2 linguri miere2 linguri ghimbir proaspăt, tocat sau 1 linguriță ghimbir măcinat1 / 2 cană scallions, tocat2 lingurițe usturoi, decojite și tocate2 linguriță semințe de susansuc de piper cayenne
Preîncălziți grătarul. Între timp, pentru a face sosul teriayki, amestecați toate ingredientele. Pune deoparte. Sosul teriyaki poate fi preparat cu până la două zile înainte și refrigerat.
Ungeți somonul și ceapa verde cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Odată ce grătarul este fierbinte, așezați fripturile de somon și scallions pe grătar. Gatiti pestele la foc mare cateva minute, apoi intoarceti si treceti la o parte mai rece a gratarului pentru a termina de gatit.
Ungeți cu sosul teriyaki pentru a glazura peștele.
Scoateți peștele de pe foc odată ce este gătit și începe să se descuameze. La fel, îndepărtați scallions odată ce sunt tender.To serviți, așezați fripturile de somon pe farfurii și acoperiți cu câteva scallions la grătar.
Stropiți cu puțin sos teriyaki. Bucurați-vă!Sursă pentru Ingredienteswild King salmon steaks, scallions organice, miere raw, sos de soia organic, semințe de susan, ulei de susan, piper cayenne, lămâie organică, ulei de măsline organic și usturoi organic de la Whole Foods Wine Pairing
Pinot noir și somonul sunt o pereche clasică, așa că, cu această masă, Kuzak a scos o sticlă de Anthill Farms 2008 Anderson Valley Pinot Noir. Aceasta este oferta lor la prețuri mai mici, dar nu a avut gust! Ne-a plăcut această sticlă de la unul dintre producătorii noștri preferați. Era plin de aromă de cireșe, condimente și structuri. Este un vin excepțional de prietenos cu mâncarea, care ne-a complimentat masa fără a o depăși.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.