Somon la grătar cu Slaw de soia dulce și sos de scufundare

Somonul la grătar cu Slaw de soia dulce și sos de scufundare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 682 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de broccoli slaw, ulei de canolan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Creveți dulci la grătar cu sos de scufundare Cilantro, Pui la grătar Thailandez cu sos dulce și picant, și Pulpe de pui în stil thailandez la grătar, cu sos dulce-picant și orez de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă zahărul. Gatiti timp de 10 minute sau pana cand zaharul se dizolva, amestecand ocazional.
Amestecul se va îngroșa.) Rezerva 1 1/2 cesti amestec de soia, și retrase din circuitul agricol.
Ungeți ambele părți ale somonului uniform cu amestecul de soia rămas; acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Grătar, acoperit cu capac de grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Aruncați împreună broccoli slaw, ceapă verde, semințe de susan și 1/2 cană amestec de soia rezervat; top cu somon la grătar. Condimentează cu sare și piper după gust.
Se servește cu restul rezervat 1 cană amestec de soia pentru scufundare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.