Somon la grătar cu salsa nectarină

Somonul la grătar cu salsa nectarină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 262 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de coriandru, ardei iute jalape, nectarine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma nectarinele, puteți urma acest fel principal cu Smochine și nectarine coapte peste înghețată ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Somon Cu Salsa Nectarină, Somon cu salsa nectarină, și Salsa de nectarină și afine la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri), așezați somonul, cu pielea în jos.
Stropiți cu 1/4 cană de suc de lămâie.
Scoateți somonul din vasul de copt; așezați părțile pielii în jos pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 10-20 de minute sau pana cand somonul se fulgi usor cu furculita.
Într-un vas mediu de sticlă sau plastic, amestecați restul de 1/4 cană de suc de lămâie și ingredientele rămase.
Serviți salsa de nectarină peste somon.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.