Somonul la grătar cu salsa de Mango necesită în jur 28 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 328 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 4,54 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Somon la grătar cu salsa de Mango, Somon la grătar cu salsa de Mango, și Somon La Grătar Cu Salsa De Mango.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente; frecați amestecul peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Puneți somonul într-un vas superficial; acoperiți și marinați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Combinați mango și următoarele 6 ingrediente într-un castron mediu; acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Așezați peștele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătați 4 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de mere coapte, fructe tropicale, alune și o notă de condimente se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.