Somon la grătar cu salată de citrice-fenicul și Escarole la grătar

Somon la grătar cu salată de citrice-fenicul și Escarole la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar cu salată de citrice-fenicul și Escarole la grătar. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 448 calorii. Pentru $ 5.15 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fenicul cu bulb, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până portocaliu buric ai putea urma acest curs principal cu Înghețată Portocalie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Salată escarole la grătar cu citrice, dovlecei și Ricotta, Somon la grătar marinat cu citrice cu salată de Tabbouleh, și Somon La Gratar Cu Citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți un grătar pe gaz la mediu-înalt sau pregătiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar de cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Ungeți ambele părți ale somonului cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Grătați somonul, cu pielea în jos, timp de 3 până la 4 minute, cu capacul branhial închis. Deschideți grătarul, răsturnați somonul și gătiți și 3 până la 4 minute suplimentare pentru o coacere medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Între timp, periați escarolul cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Pe o zonă ușor mai rece a grătarului (la foc mediu) așezați escarola tăiată în jos și grătați până când începe să se răcească și frunzele s-au ofilit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
EscarolaEscarola
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Se scoate de pe foc, se condimentează cu o stoarcere de suc de lămâie; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6
Într-un castron, aruncați feniculul, frunzele de fenicul, ceapa și segmentele portocalii împreună până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline și o stoarcere de suc de lămâie peste salată; condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8
Pentru a servi, împărțiți escarolul la grătar între 4 farfurii. Înclinați un filet de somon pe escarole pe fiecare farfurie și acoperiți cu salata de citrice-fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
EscarolaEscarola
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate94
Revista