Somon la grătar cu salată de citrice-fenicul și Escarole la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar cu salată de citrice-fenicul și Escarole la grătar. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 448 calorii. Pentru $ 5.15 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fenicul cu bulb, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până portocaliu buric ai putea urma acest curs principal cu Înghețată Portocalie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Salată escarole la grătar cu citrice, dovlecei și Ricotta, Somon la grătar marinat cu citrice cu salată de Tabbouleh, și Somon La Gratar Cu Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți un grătar pe gaz la mediu-înalt sau pregătiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar de cărbune.
Ungeți ambele părți ale somonului cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Grătați somonul, cu pielea în jos, timp de 3 până la 4 minute, cu capacul branhial închis. Deschideți grătarul, răsturnați somonul și gătiți și 3 până la 4 minute suplimentare pentru o coacere medie.
Între timp, periați escarolul cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Pe o zonă ușor mai rece a grătarului (la foc mediu) așezați escarola tăiată în jos și grătați până când începe să se răcească și frunzele s-au ofilit, aproximativ 3 minute.
Se scoate de pe foc, se condimentează cu o stoarcere de suc de lămâie; rezervă.
Într-un castron, aruncați feniculul, frunzele de fenicul, ceapa și segmentele portocalii împreună până când sunt combinate.
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline și o stoarcere de suc de lămâie peste salată; condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a combina.
Pentru a servi, împărțiți escarolul la grătar între 4 farfurii. Înclinați un filet de somon pe escarole pe fiecare farfurie și acoperiți cu salata de citrice-fenicul.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau