Somon la grătar cu roșii topite

Somon la grătar cu roșii topite
Somonul la grătar cu roșii topite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 401 calorii, 42G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $5.7 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de file de somon într-o singură bucată, jalapeinculos, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Somon pe roșii topite marocane, Pui prăjit cu ierburi cu roșii topite, și Roșii prăjite în tigaie cu Gruyere topit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți cele 6 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați jalapeos într-un strat uniform și gătiți la foc moderat, fără a amesteca, până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați jalapeos pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Adăugați roșiile tocate în tigaie și gătiți la foc mare până când își eliberează sucurile, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați roșiile într-un castron mare. Fierbeți sucurile de roșii la foc mare până se îngroașă, aproximativ 8 minute, adăugând orice sucuri acumulate din vas. Întoarceți roșiile în tigaie și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Între timp, aprindeți un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Întindeți un strat dublu de folie de aluminiu rezistentă, care este cu 12 inci mai lungă decât fileul de somon. Puneți somonul în centrul foliei, cu pielea în sus și frecați-l cu ulei de măsline. Folosind capetele scurte ale foliei ca mânere, așezați cu atenție somonul pe grătar. Gatiti la foc moderat timp de 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Transferați somonul pe o suprafață de lucru. Întoarceți cu grijă fileul de somon pe un strat dublu proaspăt de folie, astfel încât să fie cu pielea în jos. Se condimentează cu sare și piper. Întoarceți somonul la grătar și gătiți la foc mic până când somonul este doar opac, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Puneți roșiile și sucurile lor pe un platou lung de servire. Folosind 2 spatule lungi, glisați cu grijă filetul de somon pe roșii, lăsând pielea în urmă, dacă doriți. Acoperiți somonul cu jalapeos și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate100
Revista