Somon la grătar cu roșii topite

Somonul la grătar cu roșii topite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 401 calorii, 42G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $5.7 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de file de somon într-o singură bucată, jalapeinculos, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Somon pe roșii topite marocane, Pui prăjit cu ierburi cu roșii topite, și Roșii prăjite în tigaie cu Gruyere topit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți cele 6 linguri de ulei de măsline.
Adăugați jalapeos într-un strat uniform și gătiți la foc moderat, fără a amesteca, până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați jalapeos pe o farfurie.
Adăugați roșiile tocate în tigaie și gătiți la foc mare până când își eliberează sucurile, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați roșiile într-un castron mare. Fierbeți sucurile de roșii la foc mare până se îngroașă, aproximativ 8 minute, adăugând orice sucuri acumulate din vas. Întoarceți roșiile în tigaie și condimentați cu sare.
Între timp, aprindeți un grătar.
Întindeți un strat dublu de folie de aluminiu rezistentă, care este cu 12 inci mai lungă decât fileul de somon. Puneți somonul în centrul foliei, cu pielea în sus și frecați-l cu ulei de măsline. Folosind capetele scurte ale foliei ca mânere, așezați cu atenție somonul pe grătar. Gatiti la foc moderat timp de 6 minute.
Transferați somonul pe o suprafață de lucru. Întoarceți cu grijă fileul de somon pe un strat dublu proaspăt de folie, astfel încât să fie cu pielea în jos. Se condimentează cu sare și piper. Întoarceți somonul la grătar și gătiți la foc mic până când somonul este doar opac, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Puneți roșiile și sucurile lor pe un platou lung de servire. Folosind 2 spatule lungi, glisați cu grijă filetul de somon pe roșii, lăsând pielea în urmă, dacă doriți. Acoperiți somonul cu jalapeos și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.