Somon La Grătar Cu Orez Brun

Somon La Grătar Cu Orez Brun
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și FEL PRINCIPAL pescatarian? Somonul la grătar cu orez brun ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 381 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de recipes.prevention.com. această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână orez brun, rozmarin, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Somon la grătar cu miere de soia cu Edamame și orez brun, Ouă de somon și orez brun, și Salată De Orez Brun Cu Somon.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista