Somon la grătar cu marinată de miere-soia

Somonul la grătar cu marinată de miere-soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 204 calorii, 23g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, miere, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Marinada De Somon Cu Miere - Dijon-Mărar, Marinată cu muștar de miere pentru pui sau somon, și Singura marinată de care veți avea nevoie pentru somon la grătar.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele, cu excepția somonului.
În sticlă superficială sau vas de plastic, puneți somonul.
Se toarnă marinada peste somon. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 1 oră.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz.
Scoateți somonul din marinată; rezervați marinada.
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe grătar. Acoperiți și grătiți la foc mediu 10 până la 20 de minute, perindând de 2 sau 3 ori cu marinată, până când somonul se fulgi ușor cu furculița. Aruncați orice marinată rămasă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.