Somon La Grătar Cu Lămâie Și Cimbru Salsa Veracruzana
Reteta Somon la gratar cu lamaie si cimbru Salsa Veracruzana ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $10.53 pe portie. O porție conține 686 calorii, 84G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, fripturi de somon, salsa Frontera jalapeno-cilantro și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Sablefish la grătar cu cimbru-Salsa verde cu lămâie, Chowder de porumb de somon cu lămâie și cimbru, și Somon cu cimbru și trei-lamaie Cr cca fra.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.