Somon La Grătar Cu Lămâie
Somonul la grătar cu lămâie este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 278 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.23 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de piper, file de somon, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Somon De Lămâie-Soia La Grătar, Somon De Lămâie La Grătar, și Somon La Grătar Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cântăriți scândurile de cedru cu un obiect mai greu într-un recipient mare.
Adăugați apă pentru a acoperi și înmuiați cel puțin 8 ore.
Combinați mărarul și următoarele 5 ingrediente; pus deoparte.
Presărați sare și piper uniform pe somon.
Scoateți scândurile de cedru din apă și așezați scândurile pe grătarul de gătit pe grătar.
Scânduri înmuiate la grătar, acoperite cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
2 minute sau până când scândurile încep să fumeze ușor.
Așezați 2 fileuri pe fiecare scândură de cedru și grătiți, acoperite cu capac de grătar, 15 până la 18 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Scoateți peștele din scânduri pe farfurii individuale de servire folosind o spatulă. (Îndepărtați cu grijă scândurile de pe grătar folosind clești.) Puneți amestecul de plante peste pește și serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.