Somon La Grătar Cu Gust De Porumb Carbonizat

Somonul la grătar cu gust de porumb carbonizat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 330 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, file de somon, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Somon la grătar cu gust de porumb prăjit, Gust De Porumb Carbonizat, și Somon la grătar cu gust de porumb, roșii și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați porumbul într-un bol mare cu apă rece timp de 20 de minute.
Scoateți și uscați. Înveliți porumbul pe toate părțile cu spray de gătit și condimentați cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Grătați aproximativ 15 minute sau până când sunt carbonizate pe toate părțile.
Scoateți știuleții de pe grătar și răciți ușor. Se taie sâmburii de pe știuleți și se transferă într-un castron mediu.
Adăugați roșiile, uleiul de măsline, oțetul și busuiocul feliat; condimentează cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Lăsați gustul să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de servire.
Între timp, înveliți ușor ambele părți ale fileurilor de somon cu spray de gătit; condimentează cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper.
Așezați fileurile cu pielea în jos și grătați 34 de minute sau până se rumenesc. Întoarceți fileurile și grătați încă 3 minute. Peștele ar trebui să se simtă ușor ferm în centru și va înregistra 145 pe un termometru citit instantaneu.
Așezați somonul pe fiecare dintre cele 4 farfurii și savurați lingura deasupra.
Garnisiți cu crengute de busuioc, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.