Somon la grătar cu ghimbir și ceapă verde

Somonul la grătar cu ghimbir și ceapă verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 745 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 4 și costă $ 8.38 pe portie. Un amestec de ghimbir, piper szechuan, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Coaste scurte dezosate la grătar cu ghimbir portocaliu cu gust de ceapă verde-arahide, Somon Ars Cu Eșalotă + Gust De Ceapă Verde, și Dovleac de nucă și Edamame Zosui cu gust de ceapă verde-ghimbir.
Instrucțiuni
Înmuiați Juliana de ceapă verde în apă rece. Într-un castron rezistent la căldură, amestecați împreună ceapa verde tocată și coriandrul; acoperiți cu ghimbir, 1 linguriță (5 ml) de sare, ardei iute și piper alb. Într-o cratiță mică încălziți uleiul cu boabe de piper Szechuan la foc mediu până se parfumează; adăugați ulei de susan și turnați printr-o strecurătoare peste amestecul de ceapă verde. Se amestecă până se amestecă bine; rece.
Se toarnă cea mai mare parte a uleiului de pe suprafața gustului și se rezervă.
Presărați peștele cu restul de sare și piper negru și grătiți sau fierbeți pe ambele părți. Pentru darns somon, grătar skinside mai întâi apoi flip și îndepărtați pielea. (Pentru păstrăv, ungeți peștele după ce ați întors cu ulei rezervat și întoarceți-l a doua oară pentru a unge; asigurați-vă că pielea este crocantă.) Când tocmai ați gătit, scoateți-l de pe grătar. Acoperiți fiecare bucată de somon cu o linie de gust. (Pentru păstrăv, tăiați pielea cu un cuțit ascuțit în partea de jos a unei părți de la deschiderea stomacului până la coadă; curățați cu grijă pielea crocantă într-o singură bucată și faceți o rolă din ea în spatele peștelui; puneți o linie de gust de-a lungul mijlocului păstrăvului.)
Garnisiți peștele cu crenguțe de coriandru și julienne de ceapă verde bine scursă.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.