Somon La Grătar Cu Ghimbir Cu Miere
Somonul la grătar cu ghimbir de miere este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 21 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 63 calorii. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de pudră de usturoi, ghimbir, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Somon La Grătar Cu Ghimbir Cu Miere, Ghimbir la grătar-somon Teriyaki cu Salsa de miere-Mango, și Miere de ghimbir somon la grătar, pește-spadă sau Mahi Mahi.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția somonului, într-un castron mic.
Așezați somonul într-o pungă mare de plastic resigilabilă sau într-un vas de sticlă.
Adăugați marinada; întoarceți-vă să acoperiți bine.Dați la frigider 15 minute sau mai mult pentru un plus de aromă.
Scoateți somonul din marinată. Aruncați orice marinată rămasă.Grătiți la foc mediu-mare 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.