Somon La Grătar Cu Fenicul Murat

Somon La Grătar Cu Fenicul Murat
Somonul la grătar cu fenicul Murat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 21,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 182G de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1476 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, șalotă, somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon la grătar cu salată de citrice-fenicul și Escarole la grătar, Somon la grătar cu fum cu fenicul și tarhon, și Somon la grătar frecat de fenicul și mărar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista