până când se formează grosiere pur și simplu. Puneți somonul într-un vas de copt și condimentați cu sare și piper. Coat somon cu ghimbir pur aproxoate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Între timp, se amestecă iaurt, castravete,
4
cilantro, scallions, suc de lămâie și 1 linguriță rămasă garam masala într-un castron mediu. Condimentează raita după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
5
Periați grătarul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Garam Masala
Avocado Hass Ușor Piure
Ghimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal
Raita
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Îndepărtați marinada pentru o grătar mai ușor sau lăsați-o să acționeze pentru o crustă mai bună. Somon la grătar, întorcându-se o dată, până când începe să se descuameze în centru, 4-5 minute pe fiecare parte.