Somon la grătar cu condimente indiene și Raita

Somon la grătar cu condimente indiene și Raita

Instrucțiuni

1
până când se formează grosiere pur și simplu. Puneți somonul într-un vas de copt și condimentați cu sare și piper. Coat somon cu ghimbir pur aproxoate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Între timp, se amestecă iaurt, castravete,
4
cilantro, scallions, suc de lămâie și 1 linguriță rămasă garam masala într-un castron mediu. Condimentează raita după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
5
Periați grătarul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Garam MasalaGaram Masala
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
RaitaRaita
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Îndepărtați marinada pentru o grătar mai ușor sau lăsați-o să acționeze pentru o crustă mai bună. Somon la grătar, întorcându-se o dată, până când începe să se descuameze în centru, 4-5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Transferați somonul într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Se ornează cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
9
Serviți cu raita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
10
Per porție: 394 calorii, 24 g grăsimi, 1 g fibre
Ingrediente de care veți avea nevoie
RaitaRaita
11
Bon App Ampercoltit
12
Bon Appétit
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista