Somon la grătar cu ceapă dulce și ardei gras roșu

Somon la grătar cu ceapă dulce și ardei gras roșu
Somonul la grătar cu ceapă dulce și ardei gras roșu este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.84 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 439 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet balsamic, tulpină de ardei gras, maghiran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Salată de Calamari, ardei grași prăjiți și ceapă roșie murată la grătar, Sandvișuri de ton la grătar cu ceapă, ardei gras și maioneză Chile-Cilantro, și Cum să prăjiți ardei grași dulci (: Pizza cu legume de vară la grătar) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare, puțin adânc, combinați sosul de soia și zahărul brun cu cele 2 linguri de ulei; adăugați somonul și acoperiți bine. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Aprinde un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Stropiți părțile tăiate ale cepei cu ulei și grătiți la foc moderat, tăiați partea în jos, până când sunt carbonizate frumos și încep să se înmoaie, aproximativ 15 minute. Întoarceți ceapa și gătiți până se înmoaie, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Împingeți ceapa în partea laterală a grătarului. Ungeți ardeii și grătiți-i, cu pielea în jos, departe de cea mai fierbinte parte a grătarului până când sunt ușor carbonizați, aproximativ 5 minute. Întoarceți și grătiți timp de 5 minute. Împingeți-le spre ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scoateți somonul din marinată și grătiți, cu pielea în jos, timp de 8 minute. Întoarceți și grătiți până când somonul este doar gătit, cu 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Stropiți ceapa cu ulei și oțetul balsamic. Se condimentează cu sare și piper și se presară cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Transferați somonul, ardeii și ceapa în farfurii, presărați maghiranul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate80
Revista