Somon La Grătar
Somonul la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $6.78 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 476 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, unt, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Somon Întreg La Grătar, Somon La Grătar, și Somon La Grătar.
Instrucțiuni
Pentru un file (3 1/2 până la 4 lb.), amestecați împreună 3 linguri de unt topit, 1/4 cană zahăr brun, 1/4 cană vin alb uscat, 1/4 cană suc de lămâie, 2 linguri muștar Dijon, 1 lingură frunze proaspete de cimbru tocate, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Puneți somonul la grătar, pielea pe folie grea la foc indirect, perindând cu glazura la fiecare 5 minute, doar până când este opac, dar totuși cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 25 până la 30 de minute.