Somon La Grătar

Somon La Grătar
Somonul la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $6.78 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 476 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, unt, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Somon Întreg La Grătar, Somon La Grătar, și Somon La Grătar.

Instrucțiuni

1
Pentru un file (3 1/2 până la 4 lb.), amestecați împreună 3 linguri de unt topit, 1/4 cană zahăr brun, 1/4 cană vin alb uscat, 1/4 cană suc de lămâie, 2 linguri muștar Dijon, 1 lingură frunze proaspete de cimbru tocate, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Vin Alb SecVin Alb Sec
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
UmărUmăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Puneți somonul la grătar, pielea pe folie grea la foc indirect, perindând cu glazura la fiecare 5 minute, doar până când este opac, dar totuși cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista