Somon La Grătar

Somon La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar. O porție conține 1605 calorii, 189g de proteine, și 64G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 25,54 USD pe porție. Această rețetă de la Use real Butter are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână somon simplu la grătar, sare, la grătar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Fripturi de somon la grătar cu sos Chipotle-Ponzu și fasole verde la grătar, Somon la grătar cu sos BBQ de vin roșu, unt de alune și salată de grâu crăpat cu legume la grătar, și Somon La Grătar Cu Sos Teriyaki De Casă Și Scallions La Grătar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista