Somon la cuptor lent cu lămâie și cimbru

Somonul la cuptor lent cu lămâie și cimbru este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 322 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 131 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cimbru, ulei de măsline, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Chowder de porumb de somon cu lămâie și cimbru, Somon cu cimbru și trei-lamaie Cr cca fra, și Păstrăv la cuptor (sau somon) cu glazură de miere-cimbru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 buc. F. tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu.
Periați cu 1/2 lingură de ulei.
Așezați fileurile de somon, cu pielea în jos, pe foaia de copt pregătită.
Amestecați uleiul rămas, cimbru și coaja de lămâie într-un castron mic.
Întindeți amestecul de cimbru peste fileurile de somon, împărțind în mod egal. Se condimentează cu sare și piper.
Lăsați să stea 10 minute pentru a permite aromelor să se contopească.
Coaceți somonul până când este opac în centru, 15-18 minute.
Se servește cu pene de lămâie.
Per porție: 308 calorii, 16 g grăsime, 0,1 g fibre
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.