Somon la cuptor lent cu lămâie și cimbru

Somon la cuptor lent cu lămâie și cimbru
Somonul la cuptor lent cu lămâie și cimbru este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 322 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 131 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cimbru, ulei de măsline, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Chowder de porumb de somon cu lămâie și cimbru, Somon cu cimbru și trei-lamaie Cr cca fra, și Păstrăv la cuptor (sau somon) cu glazură de miere-cimbru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 buc. F. tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Periați cu 1/2 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
3
Așezați fileurile de somon, cu pielea în jos, pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Amestecați uleiul rămas, cimbru și coaja de lămâie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Întindeți amestecul de cimbru peste fileurile de somon, împărțind în mod egal. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
File De SomonFile De Somon
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Lăsați să stea 10 minute pentru a permite aromelor să se contopească.
7
Coaceți somonul până când este opac în centru, 15-18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
9
Per porție: 308 calorii, 16 g grăsime, 0,1 g fibre
10
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate89
Revista