Somon La Cuptor I

Somon La Cuptor I
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somon la cuptor aș putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 343 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați orez brun, file de somon, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este super. Rețete similare sunt Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, Somon Întreg La Cuptor, și Somon La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-o cratiță aduceți 2 1/2 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
3
Într-o tigaie mare, adăugați suficientă apă pentru a acoperi doar fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați fileul de somon în tigaie, cu partea roz în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați orezul gătit în jurul exteriorului peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
PeștePește
6
Presărați sucul de portocale peste pește și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
PeștePește
OrezOrez
7
Într-un castron mic, combinați buruiana de mărar, rozmarinul, busuiocul, muștarul, ardeiul de lămâie și presărați peste pește și orez. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
MărarMărar
RozmarinRozmarin
MuștarMuștar
BusuiocBusuioc
PeștePește
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
BolBol
8
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute sau până când somonul este fraged și fulgios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista