Somon La Cuptor Dijon

Somon La Cuptor Dijon
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Dijon de somon la cuptor ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă servește 4. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 1454 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de unt, sare și piper, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Somon Dijon La Cuptor, Somon Dijon La Cuptor, și Somon Dijon La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Aliniați o tigaie superficială cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați somonul cu pielea în jos pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Întindeți un strat subțire de muștar pe partea superioară a fiecărui File și condimentați cu sare și piper. Se acoperă cu pesmet, apoi se strecoară cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
MuștarMuștar
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 15 minute sau până când fulgii de somon ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista