Somon la cuptor cu ulei de coriandru-usturoi
Somonul la cuptor cu ulei de coriandru-usturoi este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 485 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,43 USD pe porție. 1523 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați tulpinile de coriandru îndepărtate, fileurile de somon, sucul de lime și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Încercați Miere la cuptor Cilantro Lime somon în folie, Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, și Somon la cuptor cu usturoi și Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalzeste cuptorul la 400 de grade. 400 de grade F.In un vas mare de copt așezați fileurile de somon. Condimentează fiecare file cu sare și pepper.In un procesor de alimente se amestecă coriandru, ulei, usturoi, var, sare și piper.
Se toarnă jumătate din amestec deasupra fileurilor de somon.
Introduceți vasul de copt în cuptor și coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până când somonul este fiert.
Așezați restul de ulei într-un castron de servire și lăsați pe masă cu somonul pentru a fi folosit ca topping, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.