Somon la cuptor cu ulei de coriandru-usturoi

Somon la cuptor cu ulei de coriandru-usturoi
Somonul la cuptor cu ulei de coriandru-usturoi este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 485 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,43 USD pe porție. 1523 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați tulpinile de coriandru îndepărtate, fileurile de somon, sucul de lime și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Încercați Miere la cuptor Cilantro Lime somon în folie, Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, și Somon la cuptor cu usturoi și Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalzeste cuptorul la 400 de grade. 400 de grade F.In un vas mare de copt așezați fileurile de somon. Condimentează fiecare file cu sare și pepper.In un procesor de alimente se amestecă coriandru, ulei, usturoi, var, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
File De SomonFile De Somon
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se toarnă jumătate din amestec deasupra fileurilor de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
3
Introduceți vasul de copt în cuptor și coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până când somonul este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Așezați restul de ulei într-un castron de servire și lăsați pe masă cu somonul pentru a fi folosit ca topping, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Revista