Somonul la cuptor cu sos de muștar-mărar este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 364 calorii, 36g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de smântână, file de somon tăiat Central, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Somon la cuptor cu sos de muștar-mărar, Somon cu sos de mărar de muștar, și Somon cu sos de mărar-muștar pentru rețete similare.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.