Somon La Cuptor Cu Sos De Ciuperci

Somon La Cuptor Cu Sos De Ciuperci
Somonul la cuptor cu sos de ciuperci este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 349 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă verde, pătrunjel, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Această rețetă de la Food.com are 8 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Somon cu sos de ciuperci, Torturi De Somon Cu Sos De Ciuperci, și Somon cu sos de lămâie-ciuperci pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista