Somon la cuptor cu sos cremos de ceapă

Somonul la cuptor cu sos cremos de ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 303 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de capere, sare, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este mare. Încercați Somon La Cuptor Cu Sos Cremos De Mărar, Inele de ceapă la cuptor cu sos cremos de scufundare Chipotle – 5 puncte, și Somon de lămâie la cuptor cu sos cremos de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tapetați o tigaie cu jeleu cu folie antiaderentă. Aranjați fileurile, părțile pielii în jos, pe folie; se presară piper și 1/8 linguriță sare.
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
În timp ce peștele se coace, procesați iaurtul și următoarele 4 ingrediente într-un blender până se omogenizează.
Așezați fileurile pe un platou de servire.
Se servește cu sos și pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.