Somon la cuptor cu sos cremos de ceapă

Somon la cuptor cu sos cremos de ceapă
Somonul la cuptor cu sos cremos de ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 303 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de capere, sare, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este mare. Încercați Somon La Cuptor Cu Sos Cremos De Mărar, Inele de ceapă la cuptor cu sos cremos de scufundare Chipotle – 5 puncte, și Somon de lămâie la cuptor cu sos cremos de mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tapetați o tigaie cu jeleu cu folie antiaderentă. Aranjați fileurile, părțile pielii în jos, pe folie; se presară piper și 1/8 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
JeleuJeleu
RolaRola
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
3
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
În timp ce peștele se coace, procesați iaurtul și următoarele 4 ingrediente într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Așezați fileurile pe un platou de servire.
6
Se servește cu sos și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Revista