Somonul la cuptor cu sos cremos de ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 303 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de capere, sare, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este mare. Încercați Somon La Cuptor Cu Sos Cremos De Mărar, Inele de ceapă la cuptor cu sos cremos de scufundare Chipotle – 5 puncte, și Somon de lămâie la cuptor cu sos cremos de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tapetați o tigaie cu jeleu cu folie antiaderentă. Aranjați fileurile, părțile pielii în jos, pe folie; se presară piper și 1/8 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Jeleu
Rola
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
3
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
În timp ce peștele se coace, procesați iaurtul și următoarele 4 ingrediente într-un blender până se omogenizează.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.