Somon la cuptor cu sare cu sos de unt Prosecco

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul copt cu sare cu sos de unt Prosecco. Această rețetă servește 8. Pentru $6.24 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 506 calorii. Dacă aveți prosecco, scallions, sare de mare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Somon la cuptor cu sare cu fenicul, capere și portocale, Somon sălbatic la cuptor cu sare, cu roșii a și cartofi, și Snapper roșu copt în sare cu sos Romesco sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Într-un castron foarte mare, amestecați bine albușurile și sarea kosher. Pe foaia de copt, faceți parte din amestecul de sare într-un pat dreptunghiular cu 1 inch mai mare decât bucata de somon și 1 inch adâncime. Puneți somonul în centrul amestecului de sare și condimentați-l în interior cu sare de mare și piper. Împachetați sarea rămasă în jurul său, apăsând sarea pe pește, astfel încât să adere.
Coaceți somonul timp de aproximativ 50 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus prin crusta de sare în cea mai groasă parte a peștelui înregistrează 125 dacă vă place o dungă rară sau 130 pentru pește mai bine gătit.
Scoateți somonul din cuptor și lăsați-l să se odihnească timp de 15 minute.
Între timp, într-o cratiță mică, fierbeți albușurile Prosecco și scallion la foc moderat până când lichidul se reduce la 2 linguri, aproximativ 15 minute. Reduceți focul la minim și amestecați untul, câte 1 bucată, asigurându-vă că este complet încorporat înainte de a adăuga mai mult; nu fierbe. Se amestecă verdeața de scallion și se condimentează cu sare de mare și piper.
Folosind partea din spate a unui cuțit zimțat, bateți de-a lungul marginii crustei de sare pentru a o sparge, apoi introduceți lama cuțitului pentru a slăbi crusta; ridicați cu grijă bucățile. Cu 2 furculițe mari, îndepărtați pielea de somon și răzuiți carnea întunecată. Ridicați peștele din oase și transferați-l în farfurii. Puneți sosul peste somon și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.