Somon la cuptor cu sare cu fenicul, capere și portocale

Somon la cuptor cu sare cu fenicul, capere și portocale
Somonul copt cu sare cu fenicul, capere și portocală este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 336 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,92 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coajă de portocală, suc de lămâie, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Branzino la cuptor cu sare cu citrice, fenicul și ierburi, Salată de somon, fenicul și portocale, și Miso somon cu portocale și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Puneți 1 file de somon, cu pielea în jos, pe o suprafață de lucru și condimentați cu piper alb. Aranjați coaja de portocală pe somon și acoperiți cu jumătate din blaturile de fenicul. Acoperiți cu al doilea file de somon, cu pielea în sus. Împachetați blaturile de fenicul rămase pe părțile laterale ale somonului, astfel încât să nu existe carne expusă. Legați fileurile împreună cu sfoara de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
3
Întindeți sarea kosher într-o tigaie mare într-un strat uniform și coaceți timp de 15 minute. Întindeți cu grijă 1 cană de sare fierbinte în fundul unei tigaie mari, care are o lățime de cel puțin 5 inci. Puneți somonul în tigaie și turnați sarea rămasă peste și în jurul peștelui. Împachetați ușor sarea și coaceți somonul timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
4
Între timp, într-un castron puțin adânc, combinați sucurile de portocale și lămâie cu uleiul de măsline. Condimentează ușor cu sare de masă și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Sare De MasăSare De Masă
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Adăugați feniculul feliat și caperele, aruncați și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
6
Răzuiește sarea de pe vârful somonului. Folosind șirul, ridicați ușor somonul din tigaie și așezați-l pe o suprafață de lucru. Răsturnați sarea din părți și scoateți șirul. Folosind o spatulă, ridicați fileul superior și transferați-l pe o farfurie, cu pielea în jos. Aruncați blaturile de fenicul și coaja de portocală și tăiați fiecare file de pește în jumătate. Ridicați somonul de pe piele, lăsând în urmă sarea și transferați-l în farfurii. Puneți salata de fenicul deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Revista