Somon la cuptor cu glazură de ghimbir de mure

Somonul copt cu glazură de ghimbir de mure ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 440 calorii, 46G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.88 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, ghimbir, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până mure ai putea urma acest curs principal cu Tort de nunta cu mure si trandafiri ca desert. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 97%. Încercați Somon Cu Glazură De Ghimbir, Somon rapid cu glazură de ghimbir, și Somon cu glazură de ghimbir de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o cratiță mică la foc mediu-mare, combinați apa, murele, ghimbirul și sucul de lămâie. Aduceți la fierbere, reduceți la foc mic și gătiți până când boabele se descompun, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se strecoară într-un bol, folosind spatele unei linguri pentru a împinge pulpa de mure. Întoarceți amestecul de mure în vasul de sos, adăugați zahăr și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional pentru a evita arderea.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Ungeți o foaie de copt cu ulei de măsline și puneți fileuri deasupra.
Periați fileurile cu ulei și condimentați cu sare și piper. Odată ce amestecul de mure este rece, periați fileurile de somon și coaceți timp de 4 minute.
Periați din nou cu amestec de mure. Întoarceți cuptorul la fiert și fierbeți încă 3 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.