Somon La Cuptor Cu Cremă De Mărar Pentru Doi
Somonul la cuptor cu cremă de mărar pentru doi este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 30 de porții. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 56 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de lapte cu conținut scăzut de grăsimi, sare, buruieni de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Somon Copt În Smântână Cu Dafin Dulce, Cimbru Și Mărar, Somon copt în smântână cu dafin dulce, cimbru și mărar; bucătăria hrănită și un cadou, și Somon la cuptor cu mărar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.pulverizați foaia de copt căptușită cu folie cu spray de gătit.
Așezați fileurile congelate, cu pielea în jos, pe foaia de copt.
Coaceți 20 până la 24 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița (145F).
Între timp, amestecați împreună ingredientele rămase într-un castron mic.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.