Somon La Cuptor Cu Brânză

Somon La Cuptor Cu Brânză
Somonul la cuptor cu brânză este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,54 USD pe porție. O porție conține 445 calorii, 53G de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână buruieni de mărar, brânză cheddar, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 87%. Rețete similare sunt Tortellini Coapte Cu Brânză Cu Somon, Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, și Brânză Pastan Alfredo cu somon.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate83
Revista