Somon La Cuptor Acoperit Cu Crab
Somonul la cuptor acoperit cu Crab ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $ 8.02 pe portie. O porție conține 559 calorii, 72g de proteine, și 26g de grăsime. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de imitație de carne de crab, file de somon, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Food.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 90%. Încercați Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, Cod Cu Vârf De Crab, și Tilapia Cu Vârf De Crab pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.