Somon glazut cu piersici
Rețeta de somon glazurat cu piersici se poate face în aproximativ 25 de minute. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 8 și costă 3,16 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23 g de proteine, 30 g de grăsimi și un total de 488 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, cățel de usturoi, piersici și conserve de piersici. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 43%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon glazurat cu piersici cu zmeură, Somon glazurat Teriyaki cu salsa de piersici și Giveaway și Somon glazurat dulce și picant cu condiment cu piersici și piper.
Instrucțiuni
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați untul și conservele. Acoperiți și puneți la microunde la putere maximă timp de 45-60 de secunde. Se amestecă sucul de lămâie, usturoiul și muștarul până se omogenizează. Misto. Pune deoparte 1 cană pentru ungere și servire.
Puneți fileurile de somon într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați amestecul de piersici rămas. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Marinați timp de 20 de minute.
Scurgeți și aruncați marinata. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Puneți pielea de somon în jos pe grătar.
Gratar, acoperit, la foc mediu timp de 5 minute. Peste somon, pune jumătate din amestecul de piersici rezervat. Prăjiți 10-15 minute mai mult sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță, ungeți des.
Serviți cu piersici feliate și amestecul rămas de piersici.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Thousand Islands Winery Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Vinăria Mii de Insule Riesling]()
Vinăria Mii de Insule Riesling
Acest Riesling cu clima rece, stil dulce, afișează o aromă fructată cu arome de caise și piersici, urmate de o notă de citrice. Are o senzație de gură bine echilibrată și un final dulce.