Somon Glazurat Cu Soia
Somonul glazurat cu soia este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 363 calorii. Pentru $ 4.85 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână usturoi, miere, semințe de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată, și Sos De Soia-Susan.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 1 până la 2 litri, amestecați sosul de soia, mierea și usturoiul. Se amestecă adesea la foc mediu-mare până când glazura este redusă cu aproximativ o treime, 7 până la 10 minute.
Se toarnă 3 linguri glazură într-un castron mic și se rezervă.
Se toarnă restul într - un vas de copt superficial de 2 până la 3 litri. Puneți bucățile de somon în farfurie, cu pielea în sus; lăsați să stea 15 minute. Întoarceți bucățile de somon.
Coaceți într-un cuptor de 450 până când somonul a devenit opac la margini, dar este încă translucid în centru (tăiat pentru a testa), 15 până la 20 de minute.
Creșteți căldura cuptorului pentru a fierbe.
Periați somonul uniform cu aproximativ jumătate din glazura rezervată și presărați uniform cu semințe de susan. Se fierbe 6 inci de la căldură până când semințele de susan sunt prăjite și somonul este opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 2 până la 3 minute.
Stropiți somonul cu glazura rezervată rămasă. Folosiți o spatulă largă pentru a transfera bucățile pe farfurii.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.