Somon Glazurat Cu Scorțișoară-Caise
Somonul glazurat cu scorțișoară-caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,16 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 299 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, bețișoare de scorțișoară, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi bețișoarele de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Somon Glazurat Cu Caise Și Dijon, Somon Glazurat Cu Caise-Chile, și Somon glazurat cu caise cu Bokchoy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți amestecul până se reduce la 3/4 cană (aproximativ 30 de minute). Se strecoară amestecul de caise printr-o sită peste un bol și se aruncă solidele.
Așezați fileurile de somon pe o tigaie de pui căptușită cu folie; se fierbe 5 minute.
Periați peștele cu 1/4 cană amestec de caise. Se fierbe timp de 3 minute sau până se rumenesc ușor și peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Serviți peștele cu amestecul de caise rămas.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.