Somon glazurat cu orez șofran de cireș uscat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul glazurat cu orez de șofran de cireșe uscate. Pentru $ 5.2 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 535 calorii, 41G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, piper, orez instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până portocaliu ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pui prăjit persan cu orez cireș-șofran uscat, Curcan cu glazură de cireșe cu umplutură uscată de cireșe-mere, și Cina in seara asta: șofran orez prăjit cu caise uscate și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Tapetați o foaie de copt cu folie și puneți-o în broiler.
Într-o cratiță mică, la foc mediu-mare, combinați concentratul de suc de afine, conservele de cireșe și oțetul balsamic. Se fierbe până se topesc conservele, aproximativ 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Între timp, condimentați fiecare file de somon cu 1 linguriță de condimente de plante citrice.
Scoateți foaia de copt din grătar și pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Așezați fileurile cu pielea în jos pe foaia de copt. Se fierbe timp de 6 minute. Se toarnă glazura peste fiecare File, se acoperă fiecare cu o felie de portocală și se fierbe încă 2 minute.
Serviți fileuri de somon glazurate la cald garnisite cu migdale.
Într-o cratiță medie, încălziți stocul de pui la foc mediu-mare la foc mic.
Adăugați, orez, sare, piper și șofran.
Aduceți la fierbere. Se amestecă cireșele. Acoperiți și rotiți căldura la minim. Gatiti timp de 5 pana la 7 minute pana cand lichidul este absorbit.
Puf cu furculiță pentru a distribui șofranul și cireșele.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la Crema Russian River Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.