Somon Glazurat Cu Muștar De Miere

Somon Glazurat Cu Muștar De Miere
Somonul glazurat cu muștar de miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 250 de calorii, 23g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei vegetal, file de somon, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon Glazurat Cu Muștar De Miere, Fileuri De Somon Glazurate Cu Muștar De Miere, și Somon Glazurat Ușor Balsamic-Miere-Muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați somonul, cu pielea în jos, într-un vas de sticlă sau plastic puțin adânc. Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase; se toarnă peste somon. Capac; refrigerați cel puțin 15 minute, dar nu mai mult de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Setați controlul cuptorului la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți somonul din marinată; rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
4
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe raft în tigaia pentru pui. Se fierbe cu top 4 până la 6 inci de la căldură 10 până la 15 minute, perindând de 2 până la 3 ori cu marinată, până când peștele se fulgi ușor cu furculița. Aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista