Somon glazurat cu miere-soia cu spanac și ardei
Somonul glazurat cu miere-soia cu spanac și ardei este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 59 calorii. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 190 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, sare și piper kosher, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată, și Miere de tei somon glazurat / / miere pentru hunny pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căldură broiler. Într-un castron mic, combinați mierea și 1 linguriță de sos de soia.
Așezați somonul pe o foaie de copt rezistentă la broiler și condimentați cu linguriță de sare și linguriță de piper. Se fierbe 5 minute. Puneți amestecul de miere peste somon și fierbeți până când somonul este opac, încă 2 până la 5 minute.Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ardeiul gras și gătiți, aruncând ocazional, până se înmoaie, 3 până la 4 minute; se amestecă ghimbirul.
Adăugați spanacul și lingurița de sare și gătiți, aruncând, până se ofilesc, 2 până la 3 minute.
Adăugați restul de 2 lingurițe de sos de soia.
Se servește cu somonul și se presară cu semințele de susan.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.