Somon Glazurat Cu Gust Picant De Grapefruit
Somonul glazurat cu gust picant de Grapefruit este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 50 de porții. O porție conține 28 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați grapefruit Rubin, zahăr brun, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somon glazurat cu gust picant de Grapefruit, Somon glazurat dulce și picant cu gust de piersici și piper, și Somon Prăjit La Cuptor Cu Grapefruit Și Busuioc pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.