Somon glazurat cu fenicul fiert

Somonul glazurat cu fenicul fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 652 calorii, 50g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $6.57 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, file de somon, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de struguri, puteți urma acest fel principal cu Crumble De Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bulb de fenicul glazurat și fiert în stil Thomas Keller, Somon Rege Cu Fenicul Fiert Și Anghinare, și Somon cu castravete fiert cu șofran și fenicul.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare, adăugați untul.
Adăugați feniculul și zahărul și gătiți timp de 3 până la 4 minute până când feniculul se caramelizează.
Adăugați cidrul, bulionul și cimbru. Gatiti pana cand feniculul este fraged si lichidul este redus, aproximativ 10 minute condimentati feniculul cu sare si piper, dupa gust.
Adăugați pătrunjelul și amestecați bine.
Se ia de pe foc și se acoperă.
Într-o cratiță mică, adăugați cidrul, cayenne și zahărul brun și gătiți la foc mediu până când rămâne 1/2 cană de lichid. Pune deoparte.
Într-o tigaie mare sotată la foc mediu-mare, adăugați uleiul. Condimentați fileurile de somon cu sare și piper, după gust, și căutați timp de 4 minute în uleiul încins.
Scoateți din tigaie și puneți, cu fața arsă în sus, pe o tavă de sfert de foaie cu un suport. Puneți glazura peste partea superioară a fiecărui File și coaceți până la fiert, aproximativ 4 minute.
Scoateți din cuptor într-un platou de servire și serviți cu feniculul fiert alături.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.