Somon glazurat cu arțar și usturoi caramelizat

Somon glazurat cu arțar și usturoi caramelizat
Somonul caramelizat cu arțar și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 264 calorii. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de sirop de arțar, arpagic, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Arțar și somon glazurat cu soia cu usturoi și ghimbir, Pui glazurat cu arțar cu ceapă și pere caramelizate, și Supă cremoasă de praz caramelizat cu slănină glazurată de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broiler cu grătar de cuptor la 5 1/2 inci de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați somonul cu sare și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
SomonSomon
SareSare
3
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați somon, cu pielea în sus; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
5
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui; periați cu jumătate de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
6
Se fierbe somonul 5 până la 7 minute sau până când peștele este gătit la gradul dorit de coacere și siropul se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
SiropSirop
PeștePește
7
Periați cu siropul rămas; se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
SiropSirop

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista