Somonul glazurat cu arțar-soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $31.27 pe portie, această rețetă acoperă 72% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 2250 calorii, 237g de proteine, și 97G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sirop de arțar, unt, scândură de cedru netratată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce e bine. Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Somon Glazurat Cu Arțar-Soia, și Somon Glazurat Cu Arțar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Înmuiați scândura de cedru în apă timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De Cedru
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și grătar ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Așezați scândura de cedru peste grătarul grătarului pe măsură ce se preîncălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De Cedru
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Condimentați fileul de somon cu sare și piper și așezați-l pe scândura de cedru fierbinte cu pielea în jos. Închideți capacul pe grătar și amestecați împreună siropul de arțar, sosul de soia, untul, sucul de lămâie și coaja de tei. Ungeți somonul cu glazura și continuați să gătiți până când somonul se fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Scândură De Cedru
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Avocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Serviți somonul garnisit cu arpagic proaspăt tocat și pene de lămâie.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.