Somonul glazurat este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 25 de porții. O porție conține 110 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 180 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de vin, suc de lămâie, lămâi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată, Somon Glazurat, și Somon glazurat pentru doi.
Instrucțiuni
1
Puneți cidrul de mere și mierea într-o tigaie mică, puțin adâncă, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Lăsați-l să fiarbă și fierbeți-l până când amestecul se reduce cu aproximativ jumătate, lăsându-vă cu puțin mai mult de 1/4 cană de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
3
Lăsați să se răcească un minut. 2aranjați fileurile de somon (cu pielea în jos, dacă utilizați fileuri de somon cu piele) într-un vas arimat suficient de mare pentru a se potrivi tuturor fileurilor într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
4
Se toarnă glazura de cidru de mierepeste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5
Lăsați-l să stea 5 minute, apoi întoarceți bucățile de somon și lăsați să stea încă 5 minute în glazură.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare pe mediu-mare. (Ajută la utilizarea unei tigaie relativ fără stick, cum ar fi aluminiu anodizat dur.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Presărați partea de carne a fileurilor de somon cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Așezați fileurile cu carnea în jos (cu pielea în sus) în tigaia fierbinte. Gatiti 2 minute la foc mediu. Pe măsură ce gătiți peștele, periați părțile fileurilor cu o parte din glazură. 4întoarceți fileurile de somon (acum cu pielea în jos) și periați cu glazura de cidru de miere rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Dressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Presărați somonul cu suc de lămâie. Coborâți focul la mediu. Gatiti timp de 3 pana la 5 minute pana cand somonul abia este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
10
Scoateți tigaia de pe foc. O parte din glazură ar fi trebuit să se caramelizeze în tigaie. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria orice suc de tigaie peste partea superioară a fileurilor. Acoperiți cu folie pentru a vă încălzi.5într-o tigaie mare separată, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Creveți Sotați, Decojiți
Creveți Sotați
11
Adăugați spanacul în tigaie. Gatiti un minut. Când spanacul începe să se ofilească, folosiți clești pentru a întoarce frunzele în tigaie pentru a ajuta la acoperirea frunzelor cu puțin unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți Sotați, Decojiți
12
Se presară sare și piper. Continuați să gătiți încă un minut sau două până când spanacul este ofilit.6pentru a servi, împărțiți spinachulprintre 4 farfurii. Aranjați o bucată de somon în lateral sau deasupra și garnisiți cu o felie de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.