Somon Gingered La Grătar

Somon Gingered La Grătar
Gratar Gingered somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 428 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 30 de fani. Dacă aveți la îndemână sos de soia, usturoi, rădăcină de ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 12 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Somon Gingered cu porumb la grătar și salată de năsturel, Somon Gingered, și Somon Cu Miere Gingered pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună sosul de soia, zahărul muscovado, ghimbirul tocat, uleiul de măsline și usturoiul într-un bol și turnați într-o pungă cu fermoar din plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muscovado SugarMuscovado Sugar
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați fileul de somon, acoperiți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider peste noapte sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
3
Cu aproximativ 1/2 oră înainte de grătar, înmuiați scândura de cedru în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De CedruScândură De Cedru
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți somonul din marinadă și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
6
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe scândura de cedru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De CedruScândură De Cedru
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
7
Grătați cu capacul grătarului închis până când somonul este opac, dar încă suculent, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă somonul de pe scândură într-o singură bucată, lăsând pielea pe scândură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Revista