Somon fript și sparanghel cu sos Guajillo-Tomatillo

Somon fript și sparanghel cu sos Guajillo-Tomatillo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul fript și sparanghelul cu sos Guajillo-Tomatillo. O porție conține 414 calorii, 37g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $5.31 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 65 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ardei iute guajillo, tomatillos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Încercați Somon la cuptor cu sos Guajillo, Salsa Guajillo și Tomatillo, și Supă Miso Cu Sparanghel Și Somon Fript pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împărțiți guajillo-urile de-a lungul unei părți, astfel încât să poată fi așezate plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper GuajilloPiper Guajillo
2
Încălziți două linguri de ulei vegetal într-o tigaie de 10 inci setată la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați unul dintre ardei iute cu o pereche de clești și apăsați-l până la ulei. Întoarceți la fiecare câteva secunde până când chili-ul a devenit roșu închis și este foarte parfumat, 20 până la 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Îndepărtați chili-ul, lăsând orice ulei să picure înapoi în tigaie și transferați-l într-un blender. Repetați cu chili rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Aruncați uleiul, dar nu clătiți tigaia. Întoarceți focul la mediu-mare și adăugați usturoiul și tomatillos, tăiate în jos. Gatiti pana se carbonizeaza pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți usturoiul și tomatillos și lăsați char pe cealaltă parte, încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați ardei iute, usturoi și tomatillos în blender, împreună cu 1/2 cană de apă. Se amestecă până se omogenizează și se condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Reglați raftul superior al cuptorului la 6 inci sub broiler. Preîncălziți broilerul la mare. Tapetați o foaie mare de copt cu folie de aluminiu. Folosind mâinile sau o pereche de clești, aruncați sparanghelul cu o lingură de ulei și un vârf de sare, apoi aranjați tulpinile de sparanghel pe o parte a foii de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Stropiți încă o lingură de ulei pe cealaltă parte, adăugați fileurile de somon și acoperiți-le în ulei. Așezați fileurile cu pielea în jos și presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Așezați foaia de copt sub broiler, cu sparanghelul direct sub flacără. Gătiti până când tulpinile de sparanghel sunt de un verde aprins și fragede, răsturnând după câteva minute, aproximativ cinci minute în total. Rotiți foaia de copt astfel încât fileurile de somon să fie direct sub flacără și continuați să gătiți până când s-au rumenit deasupra și un termometru de citire instant introdus în partea cea mai adâncă înregistrează aproximativ 130 de litri F, cu aproximativ 5 minute mai mult. (Notă: Dacă broilerul dvs. este suficient de mare pentru ca ambele să gătească în același timp, gătiți timp de cinci minute, apoi transferați foaia de copt într-un raft inferior pentru a continua să gătiți încă cinci minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
10
Împărțiți sparanghelul între patru farfurii. Lingurați o parte din sos pe fiecare farfurie, apoi puneți deasupra un file de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Revista