Somon Fript Marinat Cu Var

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul fript marinat cu var. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $4.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 280 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ghimbir, file de somon, pene de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Somon fript cu piper negru și freca de var, Simon spune: somon fript cu Cașmon-Salsa De Tei, și Fileuri De Somon Glazurate Cu Miere - Var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 4 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați somon, și sigiliu și marinat în frigider 1 oră, de cotitură sac ocazional.
Scoateți somonul din pungă, aruncând marinada.
Așezați somonul pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; se fierbe 8 minute. Întoarceți și fierbeți încă 4 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Se servește cu pene de var.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.