Somon fript cu un Rago " t " de linte și legume rădăcinoase
Somonul fript cu un Rago"t de linte și legume rădăcinoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 714 calorii, 57G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $5.14 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, ceapă, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Somon fript cu linte mediteraneană, Somon Fript Cu Lămâie Cu Linte, și Cotlet de miel fript cu legume rădăcinoase fierte și Colcannon-cremă de varză și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați morcovul și napii, condimentați cu sare și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nap
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Transferați într-un castron mic și readuceți tigaia la foc mediu. Topiți untul, adăugați slănina și gătiți până aproape crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Se transferă pe prosoape de hârtie cu o lingură cu fante și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Se toarnă toate, cu excepția a 2 Tbs. de grăsime.
6
Adăugați șalota și usturoiul în tigaie și gătiți timp de 1 minut fără să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați lintea rezervată, legumele sotate, slănina și bulionul de linte rezervat; fierbeți până când bulionul a fost complet absorbit de linte, 3 până la 5 minute. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald. Gatiti somonul: pozitionati un raft pentru cuptor la aproximativ 6 inci de broiler si un al doilea raft in centrul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Linte
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Încălziți broilerul la înălțime. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie și periați ușor folia cu o parte din untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Așezați fileurile de somon, cu pielea în jos, pe folie; periați blaturile și părțile laterale cu generozitate cu untul rămas și condimentați cu sare și piper. Fierbeți somonul pe raftul superior până când blatul se rumeneste frumos, aproximativ 8 minute. Ar trebui să se simtă destul de ferm atunci când este apăsat cu vârful degetului și să fie ușor translucid la mijloc dacă este fulgi. Va continua să gătească puțin singur odată ieșit din cuptor, dar dacă este încă puțin rar, opriți broilerul, porniți imediat cuptorul la 204°, mutați foaia de copt în raftul central și închideți ușa cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Coaceți somonul până când tocmai ați terminat, 1 până la 2 minute. Mutați lintea și legumele pe farfurii calde și puneți un file deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Linte
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Se ornează cu pătrunjelul și se servește imediat. Sugestii de băuturi încercați un Pinot Noir care este ușor până la mediu pe taninuri și lung pe fructe, cum ar fi Pepperwood Grove din California sau Coldstream Hills din Australia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot Noir
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.