Somon fript cu sos de roșii prăjite

Somonul fript cu sos de roșii prăjite este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 282 calorii. Pentru $ 4.55 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, amidon de porumb, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Somon Fript Cu Sos De Cremă De Roșii, Lasagna de vinete prăjită cu sos de roșii fript, și Somon fript cu roșii calde și salată Edamame.
Instrucțiuni
Aranjați roșiile, ceapa și usturoiul într-un strat uniform pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Se presară cu 1/4 linguriță sare și piper. Se fierbe 8 minute; se amestecă ușor. Fierbeți încă 5 minute sau până când legumele încep să se înnegrească la margini.
Așezați amestecul de roșii și pasta de roșii într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Puneți amestecul de roșii într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă bulionul; se aduce la foc mic. Gatiti 10 minute, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un castron mare; aruncați solidele. Întoarceți amestecul de roșii în cratiță la foc mediu.
Combinați 2 linguri de apă și amidon de porumb într-un castron mic. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în amestecul de roșii. Creșteți căldura la mediu-mare; aduceți amestecul de roșii la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Așezați peștele pe o tigaie pentru pui de carne ușor acoperită cu spray de gătit.
Se presară uniform cu 1/8 linguriță de sare. Se fierbe 6 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați aproximativ 1/4 cană de amestec de roșii pe fiecare dintre cele 4 farfurii adânci; acoperiți fiecare cu 1 file de somon.
Presărați fiecare cu 1 lingură de busuioc.
Garnisiți cu piper negru măcinat grosier, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.